peep ilmet aega on mu meelest недорого

Характеристики peep ilmet aega on mu meelest

У нас для вас фантастическое событие: приобрести peep ilmet aega on mu meelest теперь более чем возможно лишь от 247.73 руб, благодаря сервису 3ccd. Спешим сообщить, что расценки на peep ilmet aega on mu meelest часто намного выше и ряд площадок призывают приобрести аж за 3457.63 рублей, поэтому ответственно подбирайте у нас в каталоге перед приобретением. Отправка peep ilmet aega on mu meelest доступна в 3 магазинах, тут ссылочки на известные из них: litres.ru, audiomania.ru, Aliexpress VIP с еженедельным обновлением.

Koolitüdruk Karita pageb kodust ning sõidab veebitutvuse ajel salaja Afganistani. Mõnda aega annab ta endast märku, kuni side katkeb. Kui Karita ema Marion oma 16-aastase tütre jälil Kabuli sõidab, ei aima ta tegelikult, mis seal ees ootab. Ema tutvub paljude abivalmis inimestega, tänu kellele avastab ta nii mõndagi nii tütre kui ka enda kohta. Marioni lootusrikas otsing kulgeb läbi erinevate paikade. Tee lahenduseni on paraku kõike muud kui sirgjooneline või ohutu. Olen tüdinenud mõistukõnest, mõistatustest, kanoonilistest arusaamatutest lugudest. Mul on villand imelikest kommetest, keerulistest inimestest, eksitavatest vihjetest. Mida ma siin ometi teen, millega ma siin tegelen? Ma ei saa enam isegi aru. Reis, mis algas lootuses taaskohtuda tütrega, on pööranud mu elu pea peale. Terve galerii tegelasi libiseb mu silme eest mööda: Pekka, Ahmad, Uda, Saira, Damien, Jill, Farida… Ainult minu armas tütar puudubki galeriist. Ainus inimene, keda ma tõeliselt näha tahaksin. Kus ta ometi on? „Pimeduses kulgeb tee“ pälvis kirjastuse Tänapäev 2015. aasta romaanivõistlusel teise koha. Autor on avaldanud erinevate nimede all nii dokumentalistikat kui ka ilukirjanduslikke teoseid. “Pimeduses kulgeb tee” on autori esikromaan, mille kirjutamisele kulus viis aastat.

Чтобы купить peep ilmet aega on mu meelest по выбранной цене переходите в магазин по ссылке и совершайте сделку.